أنظمة التدفئة

و التبريد

يلعب المناخ دوراً هاماً في إنتاج و جودة المحاصيل الخاصة بكم و الرغبة في النمو على مدار السنة.

من أجل خلق بيئة مثالية، نحن نوفر مزيجاً مثالياً ثابتاً من التدفئة و التبريد و الضوء و ثاني أكسيد الكربون و الرطوبة، بغض النظر عن الظروف المناخية القاسية. بالإضافة إلى ذلك، فإن منشآتنا موفرة للطاقة.​

التبريد الميكانيكي

التبريد (الوسادة و المروحة)

Met adiabatische koeling wordt warme lucht via verdamping in koelingspads 5-10°C kouder. Afzuigventilatoren zorgen voor een homogene verdeling van de koele lucht in de kas. Axiale ventilatoren zorgen voor een goede verdeling in diepere kassen. Daarbij wordt bruikbare CO2 van buiten continu aangevoerd. Dit, 'Pad & Fan', is een duurzame methode die voor koele én schone lucht zorgt.

Koudwater

Koud water kan door een warmtepomp worden gegenereerd tijdens het verwarmen als bijproduct. Of met een luchtgekoelde koelmachine. Hiermee wordt het water gekoeld tot 6-12°C. Het koude water kan direct in de kas worden gebruikt. Voor de korte termijn kan het ook in een koudwateropslagtank worden opgeslagen. Voor de lange termijn kan dit in een bodemopslagsysteem.

أنظمة جرعات محددة من ثاني أوكسيد الكربون

We leveren gascondensoren en CO2 installaties. Voor het transport van de CO2 worden PVC-buizen geleverd, die onder de grond worden aangebracht. Voor de verdeling in de kas worden CO2-darmen in de lengterichting van de kap aangelegd.

Ventilatoren

We leveren en installeren ventilatoren voor de horizontale en verticale circulatie van lucht in de teeltruimtes. Eventueel zijn er ook slimme toepassingen te installeren die er voor zorgen dat de warme lucht van boven het schermdoek gemengd wordt met de lucht onder het schermdoek. Dit kan energiebesparingen opleveren van 30 tot 50%.

Scherming

We leveren schaduwdoeken en complete verduisterende schermen van erkende leveranciers, waaronder van Svensson. Zo wordt de kracht en warmte van het zonlicht afgeweerd of verminderd, of werkt het in dubbele lagen isolerend.

Verwarming

Warmwater

Een koelmachine is uitgerust met een warmteterugwinunit. De unit kan warm water produceren van maximaal 55°C. Het warme water zal 's nachts in de luchtbehandelingskast worden gebruikt om de temperatuur na condensatie te verhogen en de RH van de uitstromende lucht te verlagen.

Boilers

De warmwaterketels met brander als warmtebron worden gekenmerkt door een hoogwaardige constructie en hoge isolatie, waardoor ze geschikt zijn voor continu gebruik op maximaal vermogen met lage onderhoudskosten. De grote oven maakt een zeer lage NOX uitstoot mogelijk.

خزانات عازلة

We leveren heet water opslagtanks van verschillende formaten, met isolatie en beplating gespoten in standaard RAL-kleur. Het ontwerp en de constructie van de tank en dak zijn volgens EN 14015. Het water in de tank is tussen de 40 en 90 graden Celsius.

Verdeler

Onze verwarmingsverdeler heeft uitgangen voor verschillende verwarmingsgroepen. Waaronder buisrail-, monorail-, gevel-, sneeuwsmelt-, kweekbuis-, ondertafelverwarming, verwarming en koeling in de verpakkingsruimte, en irrigatiewater warmtewisselaar + verwarming.

Verbranding

Om de verbrandingslucht op te warmen voordat deze de branderventilator instroomt, worden de benodigde luchtbehandeling kasten en materialen voor een menggroep op de verdeelunit in het ketelhuis geleverd.

نظام مناخ شبه مغلق بشكل كامل

"كليما بورا"

Ons ClimaPora concept is het meest complete luchtbehandelingssysteem dat de laatste jaren is ontwikkeld. De kamer is een geïntegreerd onderdeel van de kas en bevat alle mogelijkheden van moderne luchtbehandeling en -beheersing.

Meer producten

Meer weten over onze producten of direct een offerte opvragen?

Spreken we u binnenkort?

Bel of mail ons gerust.

Scroll to top
أطلعونا بالمستجدات