أنظمة الزراعة

اللوجستية

من خلال أنظمة الزراعة اللوجيستية لدينا، قمنا بخطوتنا الأولى خارج البلاد. في الوقت الحالي، ينتشر العديد من منشآتنا للنقل الداخلي على نطاق واسع. لقد رفعنا مستوى التطور إلى شكل من أشكال الفن و التصميم. نحن نقوم بإنتاج و تجميع كل المكونات الضرورية داخل الشركة.

من الأنظمة الآلية اليدوية إلى الحلول باستعمال الروبوت بالكامل، بما في ذلك أنظمة التحكم الميكانيكية أو الكهربائية و البرمجيات. إن إنتاجية العمل، و استخدام المساحات، و التتبع و التعقب و مراقبة التكاليف هي أمور أساسية بالنسبة لنا. بشكل خاص في مجالات الأتمتة و الروبوتات لأنشطة الحصاد و المعالجة، نحن نستفيد من خبرات شركتنا الشقيقة كريا-تيك.

أنظمة نقل الحاويات

Rolcontainers

We produceren hoogwaardige, aluminium rolcontainers met unieke hoekelementen die voor optimale sterkte en stapelbaarheid zorgen.

Bodems

Onze bodems worden vervaardigd van kunststof of aluminium met watergeefgootjes. Er kan gekozen worden tussen verschillende varianten, gaasnetten of goten.

Watersystemen

We installeren complete af- en toevoersystemen voor het gewas op de containers bestaande uit goten, steunen, buizen, filters en kranen.

Pijp-/Rollenbanen

Onze handmatige of automatische railpijp- en rollenbaan heeft een open constructie en grote wielen en flenzen. Voor minimale storingen en lange levensduur.

Automatisering

Transportwagens

De handtransportwagen is een handig hulpmiddel om telkens één container per keer over diverse railpijpbanen uit te wisselen. We hebben hier ook een geautomatiseerde variant op.

Transportrobots

Onze containertransport robot brengt containers vanuit de werkruimte naar de kas via de railpijpbanen. Hierdoor worden meer containers per rij geplaatst en is er minder betonpad nodig. Het totale teeltoppervlak neemt ca. 2% toe.

Aandrijvingen

Wij monteren verschillende containerbaan aandrijfmodellen om deze aan te drijven. Bij ons gaan niet de railpijpen op en neer, maar de wielkokers. Hierdoor zijn er minder horten en stoten.

Teckels

De teckel (TAC) duwt containers af in de baan, brengt containers richting de hefstellingbaan, of trekt de eerste container in de railpijpbaan. De TAC loopt in een baan onder de hefstellingen door zodat er geen extra ruimte nodig is en heeft een hoge omloopsnel.

Af & Aanduwers

Wij plaatsen afduwers, optrekkers en klepels om de containers te verplaatsen. Onze aandrijfunit gebruikt een tandheugel in plaats van kettingen waardoor deze onderhoudsarm en duurzaam is.

Containerliften

De containerlift (CLI) wordt geleverd met een vaste opstelling, is aan alle zijde voorzien van afscherming en heeft een afduw- en optrek mechanisme. De CLI heeft twee niveaus. Bij vertical farming worden er meerdere niveaus gerealiseerd.

Stapelaars

Om in de werkruimte lege containers te verplaatsen installeren wij een bovenloop stapelaar. Hierdoor wordt het teelt- en werkoppervlak niet geminimaliseerd.

Wassers

Een bovenloopstapelaar plaatst de container in de wasser en sproeit deze schoon. Om geluidsoverlast te voorkomen is rond de wasser een wand van sandwichpanelen gebouwd en een touchscreen bedieningspaneel voor communicatie met de stapelaar.

Verwerkingssystemen

Controle systemen

De elektrische installatie (ISAL) omvat de levering en montage van álle onderdelen die het intern transportsysteem laten functioneren. Dit is zeer complex en uniek per klant en product. Bekijk onze productpagina Controle Systemen & Software voor meer informatie hierover.

Camera sorteerunits

Voor het sorteren van potplanten wordt een sorteer unit geleverd. Deze machine bestaat uit camera, PC-besturingseenheis met switchbox en plant rotatie-eenheid. Er zijn sorteeropties beschikbaar als volume, hoogte, kleur, aantal knoppen/bloemen, en aantal takken.

Verwerkingsrobots

Voor de werkruimte bieden we verschillende verwerkingsrobots aan van onze onderneming Crea-Tech. Denk bijvoorbeeld aan pot robots voor het plaatsen van de planten in de container, het sorteren of uit elkaar plaatsen, en voor het uit de container halen van de planten.

Meer producten

Meer weten over onze producten of direct een offerte opvragen?

Spreken we u binnenkort?

Bel of mail ons gerust.

Scroll to top
أطلعونا بالمستجدات