Vacature

#BroadenyourhorizonEngineer Elektrotechniek

Als engineer elektrotechniek ontwerp je de elektrische installaties voor grootschalige projecten in de tuinbouw. Van complexe onderzoekcentra op de universiteitscampus in Wageningen tot productiekassen van 10 hectare in Rusland, jij zorgt ervoor dat alle installaties werken en automatisch aangestuurd kunnen worden.

engineer elektrotechniek

Wat ga je doen?

Of het nu gaat om (LED-)groeilichtinstallatie of een klimaatcomputer, elk technisch systeem is onderdeel van de elektrotechnische installatie. Jouw voornaamste taak is om deze elektrotechnische installaties te ontwerpen volgens de wensen van de klant. Een onderdeel hiervan is het ontwerpen van schakelpanelen. Dit doe je in een team van Engineers zowel binnen als buiten jouw afdeling.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Je werkt voornamelijk met de softwarepakketten E-plan en/of Revit. Gedurende een project werk je zowel zelfstandig als in teamverband. Na een kick-off met onder andere de projectleider en de verkoper, ga je aan de slag met het ontwerpen. Je werkt nauw samen met de engineers in je team en andere expertises. Daarnaast verzorg jij de technische tekeningen die gebruikt worden door monteurs op locatie, zowel in Nederland als in het buitenland.

Wat kun je van ons verwachten?
  • Een prettige werkomgeving en een goed salaris.
  • Werken aan internationale projecten voor onderzoekcentra, multinationals en industriële kwekerijen.
  • Verschillende doorgroeimogelijkheden afhankelijk van jouw ambities.
Wat verwachten wij van jou?
  • Je hebt een Technische MBO-4 of HBO diploma op zak (het liefst richting elektrotechniek).
  • (Stage- of) Werkervaring in een vergelijkbare functie is mooi meegenomen.
  • Je bent op zoek naar baan waarin je uitgedaagd wordt en zelfstandig aan de slag kan.
Enthousiast? Kom dan ons team versterken!

Vul het onderstaande formulier en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Wil je meer weten over de vacature of ons bedrijf? Bel +31 297 344 344 en vraag naar de afdeling HR of stuur een mail naar werken@bosmanvanzaal.com.

Bosman Van Zaal is gevestigd in een state-of-the-art pand in Green Park Aalsmeer, aan de Braziliëlaan 4, waar een innovatief en efficiënt productieproces en prettige werkomstandigheden centraal staan. Aalsmeer is een groen en waterrijk dorp midden in de Randstad, op een goed bereikbare locatie. Daarnaast zijn we aanwezig in Pijnacker en hebben we verschillende buitenlandse vestigingen.

Wil je niet solliciteren, maar iets leveren voor het verbeteren van wervingsprocessen? Wij staan altijd open voor suggesties per e-mail, maar stellen acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs.

Scroll to top
Держите меня в курсе