Vacature

#BroadenyourhorizonTechnisch Service Medewerker Back-office

Als Technisch Service Medewerker ben jij de persoon die onze klanten uit de brand helpt. Je bent volledig verantwoordelijk voor de (aan de servicezijde) inkomende orders voor onderhoudsonderdelen. Daarnaast voorzie je de klanten van technisch advies. Ook neem je samen met het team storingen aan en plan je deze in.

Wat ga je doen?

Klantcontact staat centraal in de rol van Technisch Service Medewerker. Je gaat hoofdzakelijk aan de slag met de bestellingen en klantvragen die binnen komen bij onze service afdeling. Of het nu gaat om een bestelling of advies, met jouw technische kennis van onze systemen weet jij precies hoe je de klant het beste van dienst kunt zijn. Kom je er niet uit, dan vind je het leuk om kennis te halen bij collega’s van diverse afdelingen.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Je handelt inkooporders af, zorgt voor een juiste verzending en houdt de gegevens bij van onze klanten. Hiervoor maak je gebruik van ons ERP-systeem (Ridder iQ), waarin je alle informatie zoals planning, materiaalbehoefte en inkooporders verwerkt en volgt. Moet er een onderdeel vervangen worden? Dan ga je daar gelijk mee aan de slag. Je neemt contact op met de leverancier en zorgt voor een juiste afhandeling Daarnaast hou je de klant hierover op de hoogte. Tussendoor beantwoord je ook de telefoon om storingen aan te nemen en help je je collega’s waar nodig. Je vindt het namelijk belangrijk om als team uitstekende service te verlenen aan onze bestaande klanten.

Wat kun je van ons verwachten?
  • Een prettige werkomgeving en een goed salaris.
  • Een divers takenpakket waardoor geen dag hetzelfde is!
  • De vrijheid en ruimte om zelfstandig aan de slag te gaan.
Wat verwachten wij van jou?
  • Kennis van (tuinbouw-) technische installaties.
  • Werkervaring in een vergelijkbare functie of als service monteur (in de tuinbouw).
  • Affiniteit met technische installaties en een brede kennis van materialen.
Enthousiast? Kom dan ons team versterken!

Vul het onderstaande formulier en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Wil je meer weten over de vacature of ons bedrijf? Bel +31 297 344 344 en vraag naar de afdeling HR of stuur een mail naar werken@bosmanvanzaal.com.

Bosman Van Zaal is gevestigd in een state-of-the-art pand in Green Park Aalsmeer, aan de Braziliëlaan 4, waar een innovatief en efficiënt productieproces en prettige werkomstandigheden centraal staan. Aalsmeer is een groen en waterrijk dorp midden in de Randstad, op een goed bereikbare locatie. Daarnaast zijn we aanwezig in Pijnacker en hebben we verschillende buitenlandse vestigingen.

Wil je niet solliciteren, maar iets leveren voor het verbeteren van wervingsprocessen? Wij staan altijd open voor suggesties per e-mail, maar stellen acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs.

Scroll to top
Держите меня в курсе